Discover the full avour of steaming.Keep all the goodness locked in.HD9120_EE_Recipe_Book_v4.indd 1 17/11/2010 13:29
Steamed brill with vegetablesIngredients 150 g haricots verts, trimmed200 g stemmed broccoli or broccoli flowers1 yellow bell pepper, cleaned and s
PLSkładniki150 g oczyszczonej fasoli szparagowej200 g łodyg lub różyczek brokułów1 żółta papryka, umyta i pokrojona w plasterki8 filetów ze skarpa (4
Chicken roll with sun-dried tomatoes and mozzarella Contains 410 kilocalories per portion:40 g protein10 g fat of which 4 g saturated fat40 g c
PLDE Enthält 410 Kilokalorien pro Portion: 40 g Eiweiß10 g Fett (4 g gesättigte Fettsäuren)40 g Kohlenhydrate9 g BallaststoffeZubereitungszeit: ca. 5
Steamed salmon with green vegetablesIngredients 4 salmon steaks of 200 g each10 g dill, keep a few sprigs to use for garnish300 g white minute ric
Łosoś gotowany na parze z zielonymi warzywamiDanie główne - Porcja na 4 osoby1. Umieść pojemnik do gotowania na parze nr 1 na tacce ociekowej. Nastę
Contains 625 kilocalories per portion:32 g protein25 g fat of which 2 g saturated fat68 g carbohydrates3 g fibreFish skewers with sugar peas and
DE PLZutaten300 g Basmati-ReisSalz und Pfeffer1 Limette, geriebene Schale und SaftSchale von 1 Limette100 ml Mayonnaise300 g festen Fisch (Dorsch, Wel
Steamed lamb and winter vegetable stewIngredients 500 g stewing lamb, cubed2 cloves garlic, chopped finely1 tablespoon fresh thyme, chopped finelyfr
PLSkładniki500 g duszonej jagnięciny, pokrojona w kostkę2 ząbki czosnku, drobno posiekane1 łyżka stołowa tymianku, drobno posiekanyŚwieżo mielony pie
Artichokes with salsa verdeFirst course - Serves 4 1. Cut off artichoke leaves and stem ends so that the artichokes will sit upright. Rub the edges
Ingredients 1 small leek50 ml coconut milk½ teaspoon laos (ground galanga root)1 garlic clove, finely chopped3 cm piece of ginger, nely chopped salt
DE PLZutaten1 kleine Stange Lauch50 ml Kokosmilch½ Teelöffel Thai-Ingwer (gemahlene Galgant-Wurzel)1 Knoblauchzehe, fein gehackt3 cm Ingwer, fein geh
Almond puddings with a raspberry-honey toppingDessert - Serves 4 1. Beat the eggs with the sugar to a froth using the hand blender. Whisk the milk a
PLSkładniki2 średnie jajka50 g cukru150 ml mleka półtłustego150 ml bitej śmietany26 g utartych migdałów1 łyżka masła o temperaturze pokojowej125 g mal
Notes NotesHD9120_EE_Recipe_Book_v4.indd 46-47 17/11/2010 13:30
For more information, visit www.philips.com/kitchenДля получения дополнительной информации посетите сайт www.philips.ru/kitchenWeitere Informationen f
DE PLZutaten4 große Artischocken1 Zitrone2 Knoblauchzehen, gehackt2 Esslöffel Kapern 1 Anchovisfilet, gehackt1 Esslöffel Dijon-Senf50 g gemischter Krä
Ingredients 3 sweet potatoes (500 g), peeled2 tablespoons nut oilsalt and pepperchilli powder2 tablespoons white wine vinegar2 tablespoons olive oil25
PLSkładniki3 obrane bataty (500 g)2 łyżki oleju orzechowegoSól i pieprzChili w proszku2 łyżki białego octu winnego2 łyżki oliwy z oliwek250 g pomidoró
Italian tomato soupIngredients 750 g ripe tomatoes1 small onion, chopped finely1 clove garlic, chopped finely250 ml beef stock or vegetable stock 3 ta
Pomidorowa zupa prosto z WłochStarter lub lunch – 4 porcje1. Podzielić każdy pomidor na cztery części i usunąć nasiona. Włożyć je do największego
Steamed couscous with tutti frutti and spicesIngredients 200 g tutti frutti1 cinnamon stickpeel of 1 orange200 g couscousContains 295 kilocalories per
PLDEZutaten200 g Tuttifrutti-Obst1 ZimtstangeSchale einer Orange200 g CouscousEnthält 295Kilokalorien pro Portion: 8 g Eiweiß0 g Fett (0 g gesättigte
Komentarze do niniejszej Instrukcji