Philips Pure Essentials Collection Dampfgarer Instrukcja Użytkownika

Przeglądaj online lub pobierz Instrukcja Użytkownika dla Dla domu Philips Pure Essentials Collection Dampfgarer. Philips Pure Essentials Collection Dampfgarer User Manual [en] Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj

Podsumowanie treści

Strona 1 - Discover the full avour of

Discover the full avour of steaming.Keep all the goodness locked in.HD9120_EE_Recipe_Book_v4.indd 1 17/11/2010 13:29

Strona 2 - with salsa verde

Steamed brill with vegetablesIngredients 150 g haricots verts, trimmed200 g stemmed broccoli or broccoli flowers1 yellow bell pepper, cleaned and s

Strona 3

PLSkładniki150 g oczyszczonej fasoli szparagowej200 g łodyg lub różyczek brokułów1 żółta papryka, umyta i pokrojona w plasterki8 filetów ze skarpa  (4

Strona 4 - Sweet potato salad

Chicken roll with sun-dried tomatoes and mozzarella Contains 410 kilocalories per portion:40 g protein10 g fat of which 4 g saturated fat40 g c

Strona 5 - Салат из сладкого картофеля

PLDE Enthält 410 Kilokalorien pro Portion: 40 g Eiweiß10 g Fett (4 g gesättigte Fettsäuren)40 g Kohlenhydrate9 g BallaststoffeZubereitungszeit: ca. 5

Strona 6 - Italian tomato soup

Steamed salmon with green vegetablesIngredients 4 salmon steaks of 200 g each10 g dill, keep a few sprigs to use for garnish300 g white minute ric

Strona 7 - Італійський томатний суп

Łosoś gotowany na parze z zielonymi warzywamiDanie główne - Porcja na 4 osoby1. Umieść pojemnik do gotowania na parze nr 1 na tacce ociekowej. Nastę

Strona 8 - Steamed couscous

Contains 625 kilocalories per portion:32 g protein25 g fat of which 2 g saturated fat68 g carbohydrates3 g fibreFish skewers with sugar peas and

Strona 9 - 2. Geben Sie

DE PLZutaten300 g Basmati-ReisSalz und Pfeffer1 Limette, geriebene Schale und SaftSchale von 1 Limette100 ml Mayonnaise300 g festen Fisch (Dorsch, Wel

Strona 10 - with vegetables

Steamed lamb and winter vegetable stewIngredients 500 g stewing lamb, cubed2 cloves garlic, chopped finely1 tablespoon fresh thyme, chopped finelyfr

Strona 11

PLSkładniki500 g duszonej jagnięciny, pokrojona w kostkę2 ząbki czosnku, drobno posiekane1 łyżka stołowa tymianku, drobno posiekanyŚwieżo mielony pie

Strona 12 - Chicken roll with sun-dried

Artichokes with salsa verdeFirst course - Serves 4 1. Cut off artichoke leaves and stem ends so that the artichokes will sit upright. Rub the edges

Strona 13

Ingredients 1 small leek50 ml coconut milk½ teaspoon laos (ground galanga root)1 garlic clove, finely chopped3 cm piece of ginger, nely chopped salt

Strona 14 - with green vegetables

DE PLZutaten1 kleine Stange Lauch50 ml Kokosmilch½ Teelöffel Thai-Ingwer  (gemahlene Galgant-Wurzel)1 Knoblauchzehe, fein gehackt3 cm Ingwer, fein geh

Strona 15

Almond puddings with a raspberry-honey toppingDessert - Serves 4 1. Beat the eggs with the sugar to a froth using the hand blender. Whisk the milk a

Strona 16 - lime mayonnaise

PLSkładniki2 średnie jajka50 g cukru150 ml mleka półtłustego150 ml bitej śmietany26 g utartych migdałów1 łyżka masła o temperaturze pokojowej125 g mal

Strona 17

Notes NotesHD9120_EE_Recipe_Book_v4.indd 46-47 17/11/2010 13:30

Strona 18 - Steamed lamb

For more information, visit www.philips.com/kitchenДля получения дополнительной информации посетите сайт www.philips.ru/kitchenWeitere Informationen f

Strona 19

DE PLZutaten4 große Artischocken1 Zitrone2 Knoblauchzehen, gehackt2 Esslöffel Kapern 1 Anchovisfilet, gehackt1 Esslöffel Dijon-Senf50 g gemischter Krä

Strona 20 - with lemon grass rice

Ingredients 3 sweet potatoes (500 g), peeled2 tablespoons nut oilsalt and pepperchilli powder2 tablespoons white wine vinegar2 tablespoons olive oil25

Strona 21

PLSkładniki3 obrane bataty (500 g)2 łyżki oleju orzechowegoSól i pieprzChili w proszku2 łyżki białego octu winnego2 łyżki oliwy z oliwek250 g pomidoró

Strona 22 - Ingredients

Italian tomato soupIngredients 750 g ripe tomatoes1 small onion, chopped finely1 clove garlic, chopped finely250 ml beef stock or vegetable stock 3 ta

Strona 23

Pomidorowa zupa prosto z WłochStarter lub lunch – 4 porcje1. Podzielić każdy pomidor na cztery części i usunąć nasiona. Włożyć je do największego

Strona 24 - Notes Notes

Steamed couscous with tutti frutti and spicesIngredients 200 g tutti frutti1 cinnamon stickpeel of 1 orange200 g couscousContains 295 kilocalories per

Strona 25 - 4222 463 8010.1

PLDEZutaten200 g Tuttifrutti-Obst1 ZimtstangeSchale einer Orange200 g CouscousEnthält 295Kilokalorien pro Portion: 8 g Eiweiß0 g Fett (0 g gesättigte

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag